måndag 31 augusti 2009

Nystart

Den affisch som gjorts och som handlar om Nystart den 15 september gäller en sammandragning i bordtennislokalen för att informera om hur hösten kommer att läggas upp. Eventuella nya deltagare är välkomna att delta då. Vi kommer då förhoppningsvis att få assistans av expertis på kroppsliga funktioner samt besök av kommunala företrädare.
Vår träning flyter dock redan nu på som vanligt varje tisdag och torsdag morgon. Vi kör dock inte mellan 10 och 11 eftersom det ännu ej varit någon riktig trängsel under de två timmarna mellan 8 och 10.

Välkommen tillbaka alltså du semesterfirare. Du behöver inte vänta till den 15 september.

torsdag 27 augusti 2009

Nu väntar vi på anstormningen

Nu, när vi går mot slutet av augusti, har några av våra semesterfirare återvänt.
Dessutom har någon nybörjare anslutit, vilket är minst lika roligt.
Vi är fortfarande dock inte speciellt trångbodda, men de flesta har nog fortfarande semester och återvänder först i och med att september gör entré.

För tävlingen den 12 september behöver vi assistans. Mellan kl 10 och kl 16 kommer vi att behöva befolka Medis för diverse små uppgifter.
HÖR AV DIG - om du har tillfälle att hjälpa till!
Vi hoppas och tror att detta evenemang ska föra såväl Säffle som Atletklubben in i feta positiva tidningsrubriker.

I dagens nummer av Annonstidningen (sid 16) kan du bland annat läsa vad Fredda har att säga om detta.
Där kan du också se att vi planerar en Nystartsträff den 15/9 - i bordtennishallen.

GLÖM heller inte bort maten på Tegnérskolan som startar måndag 31/8!

fredag 7 augusti 2009

Borta en vecka på Dugnad

En vecka i norska fjällen för att märka vandringsleder. Så ter sig min närmaste vecka.
Jag hoppas innerligt att den norska meteorologin är lika dålig på att spå väder som den svenska, för då har de fel när de förutsäger regn och 6-10 grader för hela veckan.

Det ska bli väldigt intressant att se hur många som har hittat ner till vår träning när jag kommer åter. Och det ska bli väldigt intressant att se norska fjäll. Klättring dryga 500 fallmeter på några kilometer. Först ner och sen upp - jag känner mig redan lite andfådd.

söndag 2 augusti 2009

Nu är jag tillbaka

Nu känns det, som om det mesta av semesterlättjan lagt sig och att det igen är dags att förbereda sig för en större skara av styrketränande seniorer. Vi har ju inte varit så väldigt många under sommaren men de, som har varit med oss, har varit desto idogare. Tack för dä!

Inför hösten förväntar vi oss en ännu större skara deltagare än vad vi under vårterminen varit.
Vi har beslutat att nystarta den 15 september direkt efter att SM-tävling och Föreningsmässa är överstökade. En liten anspråkslös affisch gjordes inför Torgfesten - kan ses här bredvid. En introduktion av kommunen i ST kommer väl också så småningom.

En affisch för Föreningsmässan kan också beskådas här till höger.