lördag 19 juni 2010

Sommartröghet

lider jag av vad gäller skrivande just nu.
Vi börjar på att utveckla en hård järntrupp på våra morronpass nu. I torsdags var vi knappa 20 personer där men som sagt - det är de riktigt vältränade och hårda grabbarna och tjejerna som fortsätter att komma trots sommar och hängmattor. Hängmattetemperatur har vi ju dessvärre fortfarande inte förärats alltför mycket - men snart kommer det.
Och då kan man njuta extra efter att ha kört ett morronpass i styrkehallen.

Bada försiktigt och måtte FRÖLUNDA idag visa att det inte bara är i ishockey de är bättre an Färjesta'.

fredag 4 juni 2010

Sommartider

I torsdags den 3 juni hade vi krympt till 45 deltagare. Förståeligt eftersom många har sommarstuga och flyttar ut dit under den soliga sommarperioden.
Från och med den 15 juni så kommer det inte att vara öppet i Tegnerhallen förrän klockan 8.

Då kommer det dessutom inte att vara möjligt att komma in (eller ut) annat än vid jämna klockslag, dvs. 8, 9 och 10.

Detta betyder sålunda också att vi kortar ner till två timmars träningsverksamhet under sommaren och normal verksamhet börjar inte förrän skolan drar igång igen i höst.

Badhuset kommer att vara stängt helt och hållet under veckorna 29, 30 och 31. Vi har dock egen nyckel och kör på ändå, dvs vi öppnar 8, 9 och 10.

Vi var ett 15-tal personer som besökte Samhall i torsdags. Det gemensamma intrycket var att det är underligt vi inte vet mer om en så stor och viktig arbetsplats. Godis i massor åts både där och hemma - tack vare erhållna förpackningar.