torsdag 12 mars 2009

Imponerade besökare...

...hade vi i morse. Dels Madelene och Henrik från Hagfors, som är intresserade att starta upp liknande verksamhet där. Jag tror att de blev väldigt imponerade, speciellt efter att ha pratat med ett antal av våra tränande seniorer. VI HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT DET GÅR BRA FÖR DEM!
Dessutom hade vi besök av Caroline från Säffle-Åmål Annonstidning, som också blev lite lyrisk över den stora skaran, som ryckte och drog i apparater och verktyg. Och vilken entusiasm och glädje i lokalen det var i morse. Kanske beroende på att vi hade besök men säkert ändå mer på grund av den positiva känsla man får av såväl träning som att umgås.

1 kommentar:

Madelene Eklund sa...

Imponerad kan man lungt säga att vi blev av er ALLA... Tack för ett JÄTTE häftigt studiebesök som vi var med om förra veckan när vi besökte er. Så många inspirerande och positiva människor under samma tak. Detta var kul att få uppleva "live." Hoppas att vi får möjligheten att få till nått liknade här i vår kommun så att vi eventuellt nästa år kan få utmana er i atletc fitness sm, senior =))Lycka till med träningen och den trevliga samvaro ni har byggt upp! Hälsningar från Hagfors, Henrik & Madelene