måndag 7 december 2009

Helg i Göteborg

Freddan och Stig på Stora scenen på Fitnessfestivalen i Göteborg - Kan det bli annat än succe?

Vi hade en superhelg i Göteborg med väldigt mycket både tävlande och publik i och runt vår monter. Folk kunde tävla i Chins, Dips, Roddmaskin och Hinderbana.

Den överlägset populäraste grenen var dips (d.v.s. armhävning från ställning), där Antoni gjorde helt fantastiska 70 st. Vad som gör resultatet ännu mer fantastiskt är att Antoni är totalförlamad från midjan och ner.

Vår egen chaufför, Stellan Danielsson, var förresten den som vann vår Fitness4fun Hinderbanetävling på stora scenen. Det betydde att det blev extra trångt i kärran hem, eftersom förstapriset var en cykel. På grund av att vi var engagerade i denna tävling finns inga bilder från detta. Stellan är dock den som finns med på andra bilder, iklädd stort skägg och domartröja.

Även fast det inte blev speciellt mycket vila, speciellt inte under lördagen, så var detta 'spektakel' verkligen värt ansträngningen.

Tyvärr så rådde inte Freddan, trots era röster, på Magnus Samuelsson i kampen om pokalen.

Eftersom jag tillbringade lördagkvällen hos dotter i Gbg så vet jag inte hur partyandet avlöpte, men den som är intresserad kan säkert få veta mera av Stellan, som enligt säker källa inte avvek från festen förrän kl 04.

Men detta gör naturligtvis hans vinst på söndagen än mera anmärkningsvärd!

Vi kom också i kontakt med såväl kändisar






som nöjesliv.





Inga kommentarer: