tisdag 29 december 2009

Mellandagsvila?

Nej det kan man knappast kalla tisdagmorgonen, eftersom det var nästan lika välbesökt som vilken tisdag som helst. Väldigt många hade också de lila tröjorna, vilket gläder oss framställare mycket.
Nu väntar en kall Nyårshelg som dock förhoppningsvis kommer att värmas i form av god mat, god dryck och ett gott humör i goda vänners lag.

söndag 20 december 2009

På tisdag

kör vi sista passet före jul. Sedan drar vi igång igen efter 13-helgen.
Tegnérhallen är dock öppen som vanligt på alla dagar utom jul- och nyårsdagarna samt trettonhelgen. Alla tre tisdagarna är alltså morronöppet för den som vill motionera bort jul- och nyårsmat.

Redan nu vill vi dock tacka för året som gått, vilket har blivit långt långt över förväntan med mycket av såväl fysisk som själslig stimulans.

torsdag 17 december 2009

Årets avslutning i pingishallen

Torsdagen bjöd på mycket folk vid fikaavslutningen i pingishallen. Dryga 60 stycken hade stannat kvar alternativt återkommit till denna lilla festlighet.

Lisbeth och Henry hade igen hjälpt till att åstadkomma goda bullar och mumsiga kakor.

Anette och Freddan sprang runt och ställde allt i ordning, bord, stolar och kaffekok. Själv ägnade jag mig åt mera lättsam sysselsättning. Jag var långt bort i åävla och hämtade tomten, som hade nöjet att med Ing-Marie Runesons hjälp få dela ut en liten julgåva till alla och envar.

Ove stod sedan upp och pratade gott om både verksamheten och oss och överlämnade sedan presenter, för vilka vi tackar alldeles väldigt mycket.

Och vill ni se hur vi hade det på torsdagen, så har jag gjort i ordning en liten bildvideo här.

Och vill ni läsa dikten, som tomten hade knåpat ihop, så trycker ni bara på bilden här till höger.

tisdag 15 december 2009

Tung tisdag...


...tyckte många att det var. Det måste vara något galet med fläkt/värmesystemet i Tegnérhallen. Det är alltid lite extra varmt och fuktigt dagen efter att det varit lite kallare ute.

Men på torsdag blir det bra - med fika och mingel klockan 10.

måndag 14 december 2009

Torsdag kl 10

blir det en liten fikastund i pingishallen!
Sprid budskapet!

onsdag 9 december 2009

Vi har landat på 70-80

Det vill säga att detta är det antal som tränar (och pratar) varje tisdag och torsdag.
En del tränar mest hela tiden och en del tvärt om. Fast det är lika kul vilket som.

För den som är intresserad av att se vad vi till del sysslade med på Fitnessfestivalen i helgen, så finns en länk till en film som tagits på Säffles egen Stellan Danielsson när han tog hem segern i Hinderbanan.
Och här kan du via Jacob Guidols (som var en av de som också fanns med i montern) sida få en liten aning om vad mer vi gjorde där i Göteborg.

måndag 7 december 2009

Bilder Gbg Fitnessmässa

Vad hände på mässan i Göteborg? - Läs här!
Vill du se större bild - dubbeltryck på den!



Helg i Göteborg

Freddan och Stig på Stora scenen på Fitnessfestivalen i Göteborg - Kan det bli annat än succe?

Vi hade en superhelg i Göteborg med väldigt mycket både tävlande och publik i och runt vår monter. Folk kunde tävla i Chins, Dips, Roddmaskin och Hinderbana.

Den överlägset populäraste grenen var dips (d.v.s. armhävning från ställning), där Antoni gjorde helt fantastiska 70 st. Vad som gör resultatet ännu mer fantastiskt är att Antoni är totalförlamad från midjan och ner.

Vår egen chaufför, Stellan Danielsson, var förresten den som vann vår Fitness4fun Hinderbanetävling på stora scenen. Det betydde att det blev extra trångt i kärran hem, eftersom förstapriset var en cykel. På grund av att vi var engagerade i denna tävling finns inga bilder från detta. Stellan är dock den som finns med på andra bilder, iklädd stort skägg och domartröja.

Även fast det inte blev speciellt mycket vila, speciellt inte under lördagen, så var detta 'spektakel' verkligen värt ansträngningen.

Tyvärr så rådde inte Freddan, trots era röster, på Magnus Samuelsson i kampen om pokalen.

Eftersom jag tillbringade lördagkvällen hos dotter i Gbg så vet jag inte hur partyandet avlöpte, men den som är intresserad kan säkert få veta mera av Stellan, som enligt säker källa inte avvek från festen förrän kl 04.

Men detta gör naturligtvis hans vinst på söndagen än mera anmärkningsvärd!

Vi kom också i kontakt med såväl kändisar






som nöjesliv.





onsdag 2 december 2009

Detta visste vi ju redan


Nu visar en tysk undersökning på vad vi redan visste, nämligen att man blir yngre av att träna.
Kolla här!

tisdag 1 december 2009

Äntligen slut på November

För visst är november något av dysterhetens högtid. Extra grå och regning har den varit i år tror jag. Men nu är det december med ljus i annalkande, skid- och långfärdsskridskoåkning, jultomte och nyårsraket. Nu kan vi börja leka igen!

I dag var det ungefär 80 st personer, som med kraft i arm och spänst i ben ryckte, slet och drog i hantlar, skivstänger, apparater och allt annat de fick tag i.

Anette har börjat ett midjemåttsrace för några, som i och för sig redan är ganska smärta.

På fredag bär det iväg med Freddan till Göteborg för montertjänstgöring på Fitnessmässan. Det ska bli kul. På lördag spörs det också (på samma ställe) hur väl Freddan har lyckats i sitt röstfiske.
I går på måndag firade förresten vår meste deltagare Folke Karlsson 75-årsdag. Hipp hipp hurra!