torsdag 22 januari 2009

Torsdagens styrketräning...

...kändes som om den blev minst lika välbesökt som tisdagens. Första besökare dök upp redan strax efter åtta. Det visar verkligen på att aktiviteten är efterfrågad. Tack Mona.

För mig personligen kändes det dock mycket mera givande idag i och med att det fanns tid att ge råd på ett mycket vettigare sätt. Jag hann ju till och med ta kort på en stor del av alla kraftpaket som fanns där.

Det kändes också som att vi idag var bättre mentalt förberedda på en anstormning och därför anpassat verksamheten på ett mer givande sätt. Dessutom hade vi fått ytterligare assistans i form av Anders. Förhoppningsvis kan flera av atletsklubbens medlemmar ta tillfället i akt att bekanta sig med våra starka pensionärer.

Även om många säkerligen kan kräva mycket mera av vår uppmärksamhet, så kändes det idag som att många var nöjda med vad de fick uträttat.
Nu har ju dessutom alla hela helgen på sig att bli fri från träningsvärk och därför kunna dyka upp fit for fight på måndag. Eftersom de flesta nu fått en någorlunda uppfattning om såväl redskap som rätt hantering av kropp och redskap, så tror jag att vi kommer att ändå bättre räcka till på tisdag nästa vecka.

Ni har ju också gjort det lättare för oss genom att relativt väl fördela er över de tre olika tiderna. En viss övervikt finns som väntat klockan 9, men det är absolut inget som ska inverka på verksamheten.

Observera att ni har möjligheten att duscha och basta efter fullgjort pass. Ta därför med ett litet hänglås så att ni kan hänga in era kläder i skåpen. Det kan vara bra att hänga av sig där redan vid ankomst. Då finns de i tryggt förvar. Glöm dock inte låset!
Herrarna går förbi kassan och därefter rakt fram och damerna går vid kassan uppför trappan för att komma till respektive omklädningsrum.

Den som känner på sig att han/hon inte har antecknat sig på deltagarlistan kan göra det nästa gång.

TACK FÖR ATT NI KOMMER.

Inga kommentarer: